Шалена популярність селфі стала причиною значного збільшення продажів косметики. І це не дивно, адже кожна дівчина бажає мати сяючий вигляд для фото у будь-який момент.

Про це пише британська Daily Mail.

За даними газети, за рік що минає виробники косметики заробили на 59 мільйонів фунтів більше, ніж у 2014-му. Загалом же продажі дорівняли 816 мільйонам фунтів.

Найбільшу популярність цього року здобули тональні основи. Це найнеобхідніший елемент для створення ідеального макіяжу для селфі. Таких засобів у Великобританії продали на 12 мільйонів більше, ніж торік.

Ще одна причина зростання продажів – іноваційні продукти, які представили цього року виробники. Наприклад, все більшу популярність здобувають тональні основи, які приховують недоліки шкіри, але є повністю невидимими на обличчі.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Окрім того, засоби для краси стали купляти частіше і завдяки косметичним v-логерам – блогерам, які на відео вчать глядачів правильно накладати макіяж.

Читайте також: Дзеркало робить селфі і спостерігає за будинком (відео)

Нагадаємо, що мода на фотографування самого себе добралася навіть до Папи Римського Франциска, який нещодавно зробив перше селфі. Ексклюзивне фото з'явилось у профілі Ватикану в соцмережі Instagram. На першому селфі 78-річний Папа Франциск, який відомий своєю веселою вдачею, широко усміхається, так ніби був заскочений зненацька.