Нерідко можна зустріти парочку "господар-собака", які схожі один на одного настільки, наскільки тільки можуть бути схожі людина і тварина. Можливо, вся справа в тому, що вони обидва намагаються несвідомо копіювати міміку один одного. Адже саме господар краще за всіх розуміє свого вихованця.

Ця думка спонукала дівчину з Німеччини на незвичайний проект. Власники собак спробували інтерпретувати міміку своїх улюбленців.

Інес Опіфанті з Гамбурга, автор цього проекту, три роки тому спонтанно взяла собі собаку. Дівчина дуже швидко усвідомила, що чудово розуміє вираз мордочки свого улюбленця. Це наштовхнуло її на роздуми. Вона подумала, це тому що собака копіює міміку людини, або тому що людина вчиться розпізнавати міміку собаки?

"Для свого проекту я опублікувала оголошення в місцевій групі власників собак на Facebook у пошуках бажаючих сфотографуватися. Зараз у мене вже більше 30 знімків", - зазначила вона.

Читайте також: Відео з котиками знімають сонливість краще, ніж кава

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Інес спочатку фотографує собак. Власники заспокоюють вихованців, дають їм різні команди, пригощають смаколиками. Це потрібно для того, собаки відчули себе спокійно і розслаблено. Тільки після цього Інес робить знімок.

Після фотосесії з собаками, фотограф просить господарів інтерпретувати міміку їхніх улюбленців.

Дівчина зауважив, що власники собак дуже добре розуміють міміку своїх чотириногих друзів.