Не встигли творці "Голодних ігор" з кіностудії Lionsgate насолодитися успіхом від екранізації роману Сюзанни Коллінз, як керівники проекту почали створювати плани подальшого заробітку на стрічці.

Голова Lionsgate Джон Фелтхеймер раніше повідомляв, що "Голодні ігри" - пріоритетний проект студії. Вже зараз сценаристи роздивляються концепти потенційного продовження, яке швидше за все стане приквелом стрічки.

Невідомо, чи приймати участь у новому проекті авторка трилогії Сюзанна Коллінз. Творців фільму надихнула книга "Фантастичні звірі і де їх шукати" від Джоан Ролінг, яка написала сім частин книг про Гаррі Поттера. Екранізація цієї книги вийде у наступному році.

Продюсери проекту не будуть прив'язані до виконавиці головної ролі Дженніфер Лауренс, але наголошують, що доповнення до основних фільмів матиме одного з головних героїв фільмів.

Історія у книзі розпочалась із 74-х Голодних ігор, але до цього були ще 73 роки страждань дітей з Панему. Тож творці хочуть саме на цих подіях будувати свої сценарії. Новий проект має усі шанси стати серіалом, адже сценаристи не мають жодних обмежень у своїх фантазіях.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Однак фанати "Голодних ігор" негативно ставляться до цієї ідеї. Вони вважають, що Lionsgate намагається лише заробити на успішному проекті.

Читайте також: В Києві покажуть "900 аргументів кіностудії Довженка"

Нагадаємо, що в Україні вже закінчується прокат заключної частини фільмів "Переспівниця. Частина 2". Чотири стрічки зібрали в усьому світі майже 2 млрд доларів.