Керівництво зруйнованого на початку повномасштабного вторгнення Миколаївського міжнародного аеропорту продовжує отримувати значні зарплати, незважаючи на те, що аеропорт поки що не працює...

Виконувач обов'язків директора аеропорту Володимир Берко оприлюднив свою щорічну декларацію про доходи та майно за 2023 рік. Згідно з зазначеними даними, посадова особа не має у власності нерухомого чи рухомого майна. З 1999 р. він користується квартирою у Миколаєві площею 51,1 кв. м, власниками якої вказані Олена та Людмила Берко.

Також Володимир Берко є членом автогаражного кооперативу "Сапель-4" у Миколаєві, де має право користуватись двома гаражами загальною площею 42 кв. м.

Щодо транспортного засобу він зазначив, що з 2008 року користується автомобілем Chery Tiggo 2007 року випуску, власницею якого вказана Олена Берко. У декларації не вказано наявність у Володимира Берка грошових активів. Водночас зазначено, що за 2023 рік на посаді директора Миколаївського аеропорту, що не діє, він отримав 667 тис. 135 грн доходу, що в середньому становить 55,5 тис. грн на місяць. Крім того, він одержав пенсію у розмірі 83 810 грн.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Факт отримання такого високого доходу керівником аеропорту, який фактично не функціонує через наслідки російського вторгнення, викликає лише обурення. Постає питання — за що і чому.

Нагадаємо, дорогі вілли, бізнес дружини та дітей та справи з ОПЗЖ: лакшері життя екскерівника "Київміськбуду" Ігоря Кушніра

Як повідомляв "Знай.uа", не пропадати ж "добру": за скільки продадуть Maybach Віктора Медведчука

Знай.ua писав, тато відбуває термін, але дарує квартиру за 6 млн: дворічна донька Саакашвілі вже мітить у розкіш