З'явилася інформація про "елітну" яхту українського мільярдера Олександра Ярославського. Біля берегів французької комуни Ніцци помітили ту саму яхту "Кайзер", яка нібито вийшла в море для "перевірки всіх систем".

Про це стало відомо завдяки знімкам, опублікованим у Telegram-каналі "Батально Монако".

Яхта Олександра Ярославського, скріншот: Telegram

"Яхту українського олігарха Ярославського помічено в Ніцці. Він її обіцяв продати, а гроші направити на відновлення Харкова. Клоун🤡", - підписали опубліковані знімки автори каналу.

Яхта Олександра Ярославського, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Нагадаємо, що ще під кінець літа 2023 олігарха Ярославського помітили відпочиваючі на пляжі Палома (Кап-Ферра, Франція). Тоді мільярдер пообідав у ресторані, потім назад застрибнув у човен і повернувся на яхту, яку він обіцяв продати.

Ярославський на пляжі Палома, скріншот: Telegram

Також розповімо, що Олександр Ярославський може мати підданство Великої Британії. Про це йдеться у фільмі "Батальйон "Лондон" Михайла Ткача.

Ткач показав у центрі Лондона будинок, що належить компанії харківського олігарха Олександра Ярославського. Нерухомість знаходиться поруч із російським олігархом Олегом Дерипаскою.

Журналіст зазначив, що в момент перебування знімальної групи "Української правди" у Лондоні Ярославський перебував на яхті біля Лазурного узбережжя Франції. У вересні біля будинку помічали нібито колишню дружину Ярославського Марину Свентицьку з дочкою.

"За даними британського реєстру нерухомості, компанія Ярославського придбала цей будинок у 2013 році майже за 55 млн. фунтів. При цьому фігурує український мільярдер у британському реєстрі компаній як громадянин Великобританії, а не України", - сказав Ткач.

Нагадаємо, глава "Укренерго" Кудрицький отримав $5 млн за схему виведення грошей компанії Коломойського - ЗМІ.

Раніше повідомлялося, що у тещі в особняку закінчився туалетний папір: "Енергоатом" заявив про закупівлю на 824 тис. гривень, українці шоковані.

Також, підпорядкована Порошенко шокувала вбраннями та "Брабусом" за 2 млн. у Давосі, де просили про фінансову допомогу Україні.