Скандально відомий український олігарх із Харкова Олександр Ярославський, який передумав продавати свою дорогу яхту заради відновлення рідного міста, знову хоче стати збройовим бароном. Нібито йому в цьому може допомогти державне оборонне замовлення.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Всі ходи записано".

Олександр Ярославський

Автори Telegram-каналу називають Олександра Ярославського російським "зв'язковим", вони нагадують, що ще 2022 року Ярославський "задавив" людину і після цього втік до британської столиці, до міста Лондона.

Також повідомляється, що для здійснення своїх планів щодо становлення "збройовим бароном", Ярославський через контрольований кіпрський офшор Rosiland Engineering Limited на Харківському тракторному заводі готує внесення до статуту нових видів діяльності.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Публікація "Всі ходи записано", скріншот: Telegram

Під "новими видами діяльності" мається на увазі: виробництво військових транспортних засобів, виробництво зброї та боєприпасів, а також ремонт та техобслуговування готових виробів із металу.

Також є інформація, що Олександр Ярославський про це мріяв ще у 2016 році, коли придбав ХТЗ, проте замовлення від адміністрації Петра Порошенка не отримав. Внаслідок цього Харківський завод продовжив випускати бюджетну сільськогосподарську техніку.

Нагадаємо, олігарх Ярославський збрехав харків'янам: не продав свою яхту для відновлення міста, а відпочиває на Лазурному березі.

Раніше повідомлялося, що харківський олігарх Олександр Ярославський розважається з російським кумом Дерипаскою: ще й отримує гроші від міста.

Також, величезний маєток Ярославського олігарха в Харкові охороняли росіяни: командир Kraken про екс-власника ФК "Металіст".