А також зв'язком із багатьма одіозними особистостями, серед яких – проросійський «тютюновий король».

Об этом говорится в статье «Скандали, інтриги, сумнівні зв'язки: як Мар'яна Безугла реформує СБУ та допомагає українській армії».

Зокрема, Безугла відома тим, що розпочала свою політичну кар'єру з підкупу виборців, про що під час передвиборчої кампанії 2019 року повідомляли низку ЗМІ.

До суду тоді справа не дійшла, що пов'язували із заступництвом Безуглої з боку проросійського олігарха, відомого своїми близькими зв'язками з кумом Путіна Віктором Медведчуком.

Вже народним депутатом Мар'яна Безугла запам'яталася низкою скандалів і дивних законопроектів, деякі з яких викликали щире здивування в українців.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Показати ще

Наприклад, народний депутат запропонувала відверто деморалізуючий законопроект, згідно з яким командири у ЗСУ отримували право вбивати солдатів без суду та слідства.

Паралельно, Безугла вирушила в зону бойових дій, виявившись не в змозі чітко пояснити, що вона там робить. Що, у свою чергу, викликало низку чуток щодо втручання нардепа у роботу Збройних сил України.

Нагадаємо, раніше Мар'яна Безугла розповіла, як ухилилася від своїх прямих обов'язків як народного депутата під час заходів НАТО та поїхала до Луганської області.