Завтра, 23 вересня, в Київраді збираються розглянути передачу землі під недобудованим ЖК "Aston Park" компанії "Марго". Про це написав інвестор будинку Всеволод Кліщ на своїй сторінці у Facebook.

"10 років депутати Київради відмовлялися від "пропозицій" "Марго" вирішити питання з землею. Але зараз "Марго", схоже, вдалося "знайти підхід" до депутатів поточного скликання", - сказав Всеволод Кліщ.

Він зазначив, що, можливо, депутати просто не були в курсі реальної ситуації щодо недобудови.

За інформацією видання “КиевVласть”, протягом 2007 року між ВАТ "Акціонерна компанія" Київреконструкція” і як мінімум 35 фізичними особами були укладені договори купівлі-продажу облігацій і попередні договори міни облігацій. Вони відзначили, що “тоді люди купили у забудовника цінні папери, які можна було в подальшому обміняти на майнові права на квартири в ЖК "Aston Park".

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

"9 лютого 2011 року між ВАТ “АК "Київреконструкція", ТОВ "Марго Інвестбуд" і ТОВ "Марго" був укладений договір купівлі-продажу майнових прав. Остання компанія повинна була отримати майнові права на об'єкт незавершеного будівництва по вул. Солом'янській, 17-А. За це ТОВ "Марго" повинно було заплатити власникам цього майна 15 млн гривень", - повідомляється у виданні.

У "КиевVласть" відзначили, що вже в третьому кварталі 2008 року будівництво ЖК "Aston Park" було заморожено на стадії заливки фундаменту і бетонної конструкції будинку до 3 поверху — нібито через брак коштів. За їх даними, в 2009 році у ВАТ "АК" Київреконструкція” закінчився термін оренди землі по вул. Солом'янській, 17-А. Вони додали, що, отже — більше трьох десятків сімей втратили можливість отримати свої квартири в зазначеному будинку.

У виданні відзначили, що в подальшому, рішенням від 7 грудня 2011 року Господарський суд Києва визнав за ТОВ "Марго" право власності на зазначений об'єкт.

Згідно з інформацією об'єднання інвесторів будинку, 23 вересня, на сесії Київради, відбудеться чергова спроба здійснити передачу землі компанії "Марго".

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що клієнтка розповіла про нове шахрайство: "Як втратити 60 тисяч в “ПриватБанку".