Політолог Д. Левус у коментарі виданню Comments.ua проаналізував рейдерську атаку на мережу магазинів електроніки "Цитрус".

Політолог стверджує, що створення видимості корпоративного конфлікту вказує на спроби незаконного захоплення компанії. За словами Левуса, "Геннадій Корбан використовує цей відпрацьований механізм, відновлюючи свою діяльність як рейдер". Саме такий висновок робить відомий політолог.

Саме тому, як зазначає Дмитро Левус, абсолютно незрозуміло, як, коли, на яких підставах Корбан зміг нібито отримати 50% акцій компанії. Створюється стійке відчуття про підготовку рейдерського захоплення даного підприємства, через відомі "чорні" схеми проведення аудиту, коли штучно створюються бізнес-проблеми з подальшою пропозицією їх вирішення.

Більше того за словами експерта: «Кажуть, що така підтримка знаходиться на рівні офісу президента». Офіс президента фактично закрив очі на беззаконня, пов'язані з ситуацією навколо рейдерських дій по відношенню до «Цитруса». Інтерес офісу, за словами Левуса, в інтересі Зеленського створити союз Коломойського-Філатова-Корбана, спрямований на обмеження впливу мера Києва Кличка в контексті майбутніх президентських виборів.