Цей заклад розміщений у Харкові й очолюється вже майже 16 років відомим прихильником Путіна-Януковича генерал-лейтенантом Володимиром Садковим, пише Политрада.

Між іншим, саме представниця цього вузу, який знаходиться в системі МВС, Аліна Помаза-Пономаренко була офіційним опонентом Киви.

Так от, нещодавно в Харківському Національному університеті цивільного захисту відбувся захист дисертації чергового кандидата наук з державного управління полковника В’ячеслава Перевізника. Автор роботи «Механізми розвитку гендерної політики держави» всю свою трудову діяльність провів на різних посадах в обласному управлінні з надзвичайних ситуацій у Черкаській області.

Цікаво, як, де і коли офіцер -пожежник науково досліджував гендерну політику держави. Проте, відповідь проста й очевидна, йдеться про чергову роботу, яку полковнику із Черкас написали харківські наукові гастарбайтери. Більше того, з огляду на гендерну тему, це зробили вчені-жінки!

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Те що так звану дисертацію штампували гастарбайтерки в Харківському Національному університеті цивільного захисту свідчить і список публікацій у Віснику цього вузу, що додавалися заднім числом, оскільки містяться на останніх сторінках видань.

Найцікавіше, що автореферат вченого полковника підписано до друку 10 лютого 2021 року у Харкові, а довідки про впровадження зарубіжного досвіду гендерної політики видані Черкаською обласною радою та Черкаською обласною адміністрацією…10 березня 2021 року?! Цікаво, що такого спеціально гендерного використали очільники Черкащини із цієї дисертації у своїй управлінській діяльності?

Глибоко аналізувати роботу потреби немає, тут переписані банальні й аксіоматичні положення та висновки із загальновідомих підручників та статтей на модну серед грантоотримувачів гендерну тематику. Тож і вибір теми й зміст роботи полковника ДСНС Перевізника фактично повторює історію з дисертацією Киви.

Сподіваємося, що й цю роботу майбутнього кандидата наук державного управління перевірить і атестаційна комісія МОН і експерти НАЗЯВО, бо штампування дисертацій за гроші для чиновників та посадовців державних і правоохоронних структур, особливо у так званих відомчих вузах, вже давно перейшло межі не лише наукового, а й здорового глузду.

Михайло Домбровський, спеціально для Політради