Пасажирський літак авіакомпанії "Українські авіалінії", на борту якого знаходилося 180 осіб, розбився незабаром після зльоту з аеропорту Імама Хомейні в столиці Ірану. Про загиблих поки нічого не відомо, не відомо чи пов'язано це з атакою баз США.

Очевидццам вдалося зняти момент падіння Боїнга 737. Відомо, що рейс PS 752 прямував з Тегерана в Київ. Літак впав майже відразу після зльоту. Попередня причина — технічні проблеми лайнера. Відомо, що літак літав менше чотирьох років. Перший політ він здійснив у червні 2016 року.

Представники аеропорту Тегерана офіційно підтвердили катастрофу українського літака.

Всі, хто знаходився на борту українського літака, загинули. Про це повідомляє Рейтер з посиланням на іранське ТБ

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

На борту українського літака, що розбився в Ірані, знаходилися 168 пасажирів і ще 9 членів екіпажу. Про це повідомляє Рада національної безпеки і оборони України.

Іранські ЗМІ повідомили, що 130 осіб були громадянами Ірану. Зараз їх тіла направляють до Управління судово-медичної експертизи для аналізу ДНК. Особи загиблих наразі не встановлено.

Нагадаємо, співголові громадської організації "Батьки SOS" Олені Парфьонової спалили машину. Оперативно-слідча група вважає, що це схоже на підпал.

Як повідомляв Знай.ua, у Казахстані сталася жахлива трагедія. Так, в місті Алмати з атракціону "Рогатка", який знаходиться в парку розваг на горі Кок-Тобе, випала дитина і отримала важкі травми.

Також Знай.ua писав, що по військовій базі біля міжнародного аеропорту Багдада завдали три ракетних удари.