Колишній депутат Ігор Мосійчук оприлюднив фото другого підозрюваного, який брав участь у розстрілі автомобіля депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва. В результаті обстрілу загинув його 3-річний син Олександр. Допис про це Мосійчук опублікував у своєму Telegram-каналі.

"Це - Євген Семенов. Другий підозрюваний у замаху на В'ячеслава Соболєва і вбивство його сина Олександра. Він народився в Одеській області, навчався в Одеському морехідному училищі. У 2017-му став добровольцем УДА", - написав він.

замах на В'ячеслава Соболєва

Як раніше повідомлялось, ще одним з вірогідних вбивць трирічного сина депутата В'ячеслава Соболєва виявився 20-річний Андрій Лаврега з Черкаської області. Товариші по службі розповіли, що він воював на Донбасі з 17 років під позивним "Тихий".

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Через юний вік його завжди оберігали, ще зовсім хлопчисько. Але він один з найкращих, був і снайпером", - поділився боєць.

У соціальних мережах Андрій називає себе Олександром Яровим. Серед друзів у нього є і мама, Людмила Лаврега. За фото видно, що мама завжди підтримувала сина, приїжджала до них у батальйон "Аратта", знайома з його командиром "Червнем" (Гергетом).

Андрій Лаврега, Facebook Олександра Ярового

Командир повідомив, що сім місяців тому хлопець пішов з батальйону.

Тихий у центрі, Facebook Олександра Ярового

Нагадаємо, раніше стало відомо про кілера 3-річного сина Соболєва.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі з'явилися фотографії з камер відеоспостереження хостела, який передбачуваний вбивця трирічного хлопчика залишає через хвилину після пострілу.

Також портал Знай.uа писав, що поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата В'ячеслава Соболєва і вбивстві його сина.