В Російській Федерації у Срітенському районі у Забайкальському краї сталася жахлива трагедія. З'явилася інформація, що пасажирський автобус з мосту впав до прірви. У результаті аварії, за останніми даними, загинули 20 осіб.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ, які посилаються на джерела, обізнані з ситуацією.

За інформацією місцевої влади, підтверджено загибель 20 людей, ще 21 отримали травми різної тяжкості. За попередніми даними, в автобусі перебувало 44 людини.

Фото з місця аварії, Сегодня

У повідомленнях ЗМІ зазначається, що 1 грудня, приблизно о 15:00 за місцевим часом в Срітенському районі Забайкальського краю пасажирський автобус впав з мосту. За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею "надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки, що призвело з необережності смерть двох і більше осіб".

На місце події вилетіли два вертольоти санавіації з бригадами медиків. За інформацією ГУ МНС, постраждалі пасажири доставлені до центральної районної лікарні до Нерчинська та Срітінська.

Нагадаємо, озвіріле чудовисько трощить відому трасу, водії не можуть знайти слів: "Він біжить просто...", жорстке відео.

Як повідомляв Знай.uа водіям хочуть виставити "кінські" штрафи за проїзд по новим дорогам: деталі.

Знай.uа писав, смерть заглянула в очі: у Дніпрі переповнений трамвай зійшов з рейок.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще