Цими днями стало відомо, від чого насправді помер школяр Денис Чаленко, якого не так давно знайшли закривавленим на колії у Чернігівській області.

Нагадаємо, подія мала місце ще 29 жовтня. Тоді хлопець пішов на заняття з боксу і повинен був незабаром повернутися, однак цього так і не сталося. Вже пізніше тіло юнака виявили на місцевих залізничних коліях.

Першими засумнівалися медики у тому, що це нещасний випадок, адже виявили на його тілі нехарактерні травми. Також в це не вірять і батьки, адже коли шукали сина, виявили безліч плям крові в сотні метрів від його загибелі.

Поліція, фото - 12 канал

Окрім цього, в крові було видно відбиток від взуття. Батьки показали це поліції, але правоохоронці не повірили їм. Також на сторону потерпілих став і помічник машиніста, який розповів, що хлопець вже лежав на колії мертвий. Однак, правоохоронці запропонувала йому змінити свої показання і сказати, що хлопця все ж збив поїзд.

Популярні новини зараз

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Після такого, місцеві мешканці влаштовували неодноразово мітинги біля поліції з вимогою розслідувати смерть хлопчика. Відтак, за справу взялися київські правоохоронці, які озвучили справжню причину загибелі школяра. За словами копів, смерть дитини настала в результаті черепно-мозкової травми. Але, що саме її спровокувало, в органах поки не пояснюють.

Нагадаємо, що київські поліцейські зловили двох злочинців, які грабували людей, попередньо отруївши їх клофеліном.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" , у Києві з початку року було зафіксовано п'ять випадків отруєння клофеліном і пограбування військових із зони АТО.

Також "Знай.uа" писав про те, що у Києві в Святошинському районі в ніч з 12 на 13 квітня група невідомих чоловіків напоїла і обікрала відомого журналіста.