О 7 годині ранку 4 жовтня здійснив аварійну посадку літак АН12, який летів до Львова і мав приземлитися в Аеропорту Львів. Про це у себе в Facebook повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій. Він зазначив, що літак приземлився близько кладовища в Сокільниках.

На місце події виїхала спецтехніка і ДСНС. Згідно даних ДСНС, на борту перебувало 8 чоловік, з них 7 членів екіпажу. За останніми даними загиблих в аварійній посадці вже п’ятеро. В управлінні ДСНС у Львівській області підтвердили інформацію про п’ятьох загиблих у аварії літака АН12.

Аварійна посадка Ан-12

Держслужба з надзвичайних ситуацій повідомила, що літак Ан-12 авіакомпанії Україна Аероальянс приземлився в 1,5 кілометрах від злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту Львів. На борту перебувало вісім осіб. Літак здійснював чартерний вантажний рейс з іспанського міста Віго в Стамбул. У аеропорту Львова він повинен був сісти, щоб дозаправитися.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Аварійна посадка Ан-12

Повідомлялося, що, що при заході на посадку літак зник з радарів. Пізніше один з членів екіпажу вийшов на зв’язок і повідомив, що Ан-12 здійснив аварійну посадку.

Коли пошкоджений літак було виявлено поза межами злітно-посадкової смуги, він не горів. Одразу почалась операція зі звільнення постраждалих.

Допис Ігора Зінкевича

Інформація, щодо кількості людей, котрі перебували в літаку досить суперечлива: за останніми даними на борту перебували 12 пасажирів і 4 членів екіпажу. Кількість загиблих складає 5 людей.

Нагадаємо, раніше палаючий літак впав у Росії, сотні пасажирів екстрено евакуювали

Як повідомляв портал "Знай.ua", літак з українцями на борту здійснив аварійну посадку

Також "Знай.ua" писав, що літак з російськими пасажирами потрапив у резонансну аварію