Жорстка розправа над українкою сталася в місті Миколаєві. Громадянин Німеччини завдав п’ять ножових поранень тридцятирічній жінці, яку вважав своєю нареченою. Інформація про подію надійшла з прес-центру Національної поліції в Миколаївській області.

Чоловік напав на дівчину просто посеред вулиці. Потерпіла намагалася врятуватися і забігла в магазин, але нападник наздогнав її там та напав з ножем. Про це пише видання Politeka.

Громадянин Німеччини, вчиняючи злочин, використав маскувальний комплект одягу та накладну бороду. Пізніше злочинець взяв таксі і поїхав в невідомому напрямку. Поліція та швидка прибули одразу після виклику очевидцями.

Громадянин Німеччини вчинив розправу над українкою

Зловмисника незабаром було затримано. Що здивувало правоохоронців: при опитуванні він поводився досить невимушено і якби поліцейські не помітили в нього на руці поріз, то навіть би й не подумали, що зовсім недавно чоловік жорстоко розправився з дівчиною, яку вважав своєю нареченою.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Пізніше на тілі злочинця виявили і краплі крові потерпілої дівчини. Одяг в якому німець вчинив злочин, правоохоронні органи знайшли на дорозі - нападник викинув речі з вікна таксі, таким чином спробувавши позбутися доказів.

Громадянин Німеччини вчинив розправу над українкою

Чоловік вважав потерпілу своєю нареченою, оскільки, за його словами, він утримував її близько року. А коли дізнався, що вона начебто йому зраджує - приїхав в її місто, щоб помститися.

Потерпла жінка з ножовими пораненнями перебуває в реанімації у важкому стані. Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше у Польщі скалічили 18-річного українця

Як повідомляв портал "Знай.ua", подарував дружині на день народження ДТП і новий термін

Також "Знай.ua" писав, що під Києвом грабіжник провернув диявольську аферу