Україну накрила хвиля умисних вбивств. Тільки за минулу добу від рук зловмисників померло шестеро чоловіків з різних областей країни.

Так, в Запорізькій області автоматом розстріляли чиновника територіальної громади: невідомий застав чоловіка саме тоді, коли той виходив з сільської ради.

Інше резонансе вбивство сталося в Миколаївській області. Там зловмисники розстріляли трьох робітників місцевої АЗС. Наразі правоохоронці розглядають кілька версій потрійного вбивства: вбивство з метою пограбування, особисті неприязні стосунки, а також конфлікт, що раптово виник.

Ще один кривавий злочин трапився у Волинській області. Там знайшли тіло 46-річного чоловіка з вогнепальним пораненням голови. Нині за фактом вбивства порушено кримінальну справу, призначені експертизи.

Ще один розстріл стався в Черкасах поблизу офісних будівель на вулиці Гагаріна. Там вбили чоловіка, який приїхав в район міста на електромобілі Nissan. Поліцію викликали перехожі, які побачили, що людина в машині не подає ознак життя.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

За даними ЗМІ, загиблим виявився місцевий житель, який працював в IT-сфері.

Нагадаємо, що в одеській школі 26, що на Старопортофранківській, днями стався неприємний інцидент.

Як повідомляв Знай.uа, в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.uа писав, що у Києві шукають злочинців, які вчинили розбійні напади на ювелірні салони в 2018-2019 роках.