У Словаччині трапилася смертельна ДТП за участю єпископа Мукачівської греко-католицької єпархії Мілана Шашіка. Наразі відомо, що троє людей загинуло, ще двоє постраждало.

Про це повідомляє Мукачівська греко-католицька єпархія.

Як відзначається, після завершення єпархіального паломництва закарпатських вірян в Марія-Повчі, що в Угорщині, голова Мукачівської греко-католицької єпархії відправився в словацьке містечко Вельке Костолані, куди був запрошений на урочистості з нагоди свята Різдва Пресвятої Богородиці.

Вже на угорській трасі між населеними пунктами Вац і Каталінпушта в мікроавтобус, в якому знаходився владика, на великій швидкості врізався легковий автомобіль, водій якого не впорався з керуванням.

В результаті аварії троє пасажирів легковика, якого занесло на мокрій трасі, загинули. Владика Мілан і водій мікроавтобуса, який вже практично зупинявся, важких травм не отримали. Зараз вони знаходяться вдома на лікуванні.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Нагадаємо, що сьогодні вночі у Харкові сталась серйозна ДТП

Як повідомляв портал Знай.ua, внаслідок аварії на автодорозі біля Марківців, що в Тисменицькому районі, чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер в кареті швидкої допомоги.

Також Знай.ua писав про те, що в Одесі на Молдаванці в результаті аварії авто викинуло на узбіччя, після чого воно на повній швидкості влетіло в стіну будинку