У Запоріжжі сталася страшна трагедія, у власному будинку живцем згорів чоловік.

Як стало відомо, займання сталося в одному з будинків Шеченківського району пізно ввечері 27 серпня, повідомляє прес-служба ДСНС в Запорізькій області.

Чоловік згорів у власному будинку.

Як виявилося, на вулиці Скульптурної в кімнаті приватного житлового будинку спалахнула ліжко та матрац. Із-за сильного задимлення вогнеборці працювали в апаратах на стисненому повітрі.

В ході гасіння пожежі рятувальники витягли бездиханне тіло чоловіка, загиблим виявився 43-річний власник будинку. За фактом події фахівці ведуть розслідування.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Пожежникам не вдалося врятувати чоловіка.

Нагадаємо, що з Донбасу прийшли дуже погані новини. Стало відомо, що у вівторок, 27 серпня, в районі Новоазовського вітропарку на окупованій донецькими бойовиками території спалахнув потужний пожежа.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.