Чемпіон американської ліги MLS в складі "Сан-Хосе Ертквейкс" і бронзовий призер Кубку Африки в футболці збірної Гани 40-річний Джуніор Агого помер в Лондоні, де проживав разом зі своєю матір'ю і собакою.

Цю інформацію повідомляє ВВС.

За даними видання, екс-форвард багатьох англійських клубів переніс два інсульти в 2014-му і 2015 роках. Перший стався всього через два роки після того, як Агого завершив кар'єру. Талановитому футболісту так і не вдалося відновити здоров'я: він перестав відчувати праву руку і мав проблеми з мовою.

Джуніор Агого

Чудові новини!

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За свою кар'єру Агого пограв за дев'ять англійських клубів (зокрема, за "Шеффілд Уенсдей", "Куїнз Парк Рейнджерс" і "Ноттінгем Форест"). Також Джуніор виступав у командах США, Єгипту і Кіпру, а його останнім клубом став шотландський "Хайберніан". У складі збірної Гани Джуніор Агого провів 27 матчів і забив 12 м'ячів.

Джуніор Агого

Нагадаємо, що в Дніпрі помер заслужений працівник фізичної культури і спорту України, почесний громадянин міста і ветеран праці Лев Йосипович Велешин.

Як повідомляв раніше Знай.uа, померла незамінна актриса з серіалів "Бригада" та "Моя прекрасна няня", на рахунку якої – сотня ролей.

Також Знай.uа писав про те, що у Криму помер один з головних кремлівських пропагандистів, який був заклятим ворогом українського народу.