У Запоріжжі судитимуть педофіла, який напав на дівчинку в під'їзді житлового будинку. Інцидент стався ще в кінці червня. 19 серпня до суду був направлений обвинувальний акт по даній справі, повідомляє прес-служба Прокуратури Запорізької області.

Чоловік зґвалтував дитину в під'їзді.

Вирок буде жорстоким, так як підсудний раніше судимий. Незважаючи на те, що обвинувачений у ході досудового розслідування не співпрацював зі слідством зібрано достатньо доказів, які викривають його у скоєному, для закінчення досудового розслідування та складання обвинувального акта.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 4 ст. 152 КК України, за які передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 8 до 15 років. Поки що злочинець перебуває під вартою.

Злочинці загрожує до 15 років в'язниці.

Популярні новини зараз

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, що 18 серпня вночі невідомий чоловік напав на хлопця з ножем відібрав у того мобільний телефон. Після скоєного чоловік зник.

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.