В Бердянську на родину відпочивальників прямо на узбіччі наїхав автомобіль. Двоє дітей, чоловік і дружина зараз у реанімації.

Відомо, що жахливе ДТП сталося 17 серпня, близько 17:30 на вулиці Макарова, поблизу пляжу «Лагуна». Легкове авто виїхало на узбіччя дороги, де в цей момент перебувала сім'я відпочиваючих.

В результаті аварії сім'я киян опинилася в лікарні.

Але машина не зупинилася і зробила ще наїзд ще на три автомобіля. Зараз всі деталі події встановлюються, а медики боряться за життя постраждалих.

34-річна жінка постраждала більше за всіх і зараз вона перебуває у важкому стані. Крім того, в лікарні знаходиться її 35-річний чоловік, 8-річний син і 5-річна дочка.

Популярні новини зараз

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Очевидці стверджують, що водій наїхав ще на три автомобіля.

Водій стверджує, що йому стало погано і він втратив контроль над керуванням автомобіля, так само поліція розглядає версію того, що водія відвернули діти, які під час наїзду перебували з ним поруч в салоні.

Нагадаємо, що у Києві на перехресті Берлінського і Щусєва сталося ДТП за участю поліцейського і легкового автомобіля Renault Audi.

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.