Із київського аеропорту "Бориспіль" утік засновник віртуальної мережі збуту наркотиків Telegrass Амос Дов Сільвер, якого планували екстрадувати до Ізраїлю.

Цю інформацію повідомили в прокуратурі Києва.

Відомо, що злочинця супроводжували працівники Служби безпеки України, але він зміг втекти від них. Прокуратура порушила справу за статтею 393 (Втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) Кримінального кодексу.

Дов Сільвер

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За даними DW, в аеропорту з чоловіка зняли електронний браслет, він пройшов паспортний контроль і зник у зоні магазинів Duty-Free. Ізраїльські правоохоронці зазначили, що разом з українськими колегами розшукують втікача.

У Прикордонслужбі України заявили, що Дов Сільвер не проходив паспортний контроль.

Дов Сільвер

"Він не підходив навіть до лінії паспортного контролю. В якій зоні аеропорту міг зникнути даний громадянин, прикордонникам невідомо, адже прикордонна перевірка проводиться останньою. До неї він не дійшов". йдеться у повідомленні

У Службі безпеки підтвердили факт втечі Сільвера.

Нагадуємо, що на Харківщині за підозрою у скоєнні вбивства розшукують громадянина Російської Федерації.

Раніше портал “Знай.uа” повідомляв, що в передвиборних списках партії Володимира Гройсмана один з кандидатів може бути причетний до вбивства відомої активістки Катерини Гандзюк.

Також “Знай.uа” писав про те, що кілька днів тому в Харкові вийшов з дому і зник безвісти 33-річний місцевий житель, на правій руці якого була гіпсова пов’язка.