Страшна знахідка в Запоріжжі поставила на вуха весь місто. Жителі досі не можуть відійти від шоку.

В чергову частину якимівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на території приватного домоволодіння виявили труп. Коли поліція прибула на місце, то знайшла мертвого чоловіка, який повісився на балці у власному гаражі.

У Запоріжжі знайшли труп чоловіка, який повісився в гаражі.

Трагедія сталася 9 серпня близько 15:00, повідомляє прес-служба поліції. Видимих ознак насильницької смерті на тілі не виявлено. За фактом події порушено кримінальну справу за ст 115 КК України (умисне вбивство). Труп направлено на експертизу, а всі подробиці трагедії поки з'ясовує поліція.

В гаражі знайшли труп чоловіка.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Показати ще

Нагадаємо, що у Києві на перехресті Берлінського і Щусєва сталося ДТП за участю поліцейського і легкового автомобіля Renault Audi.

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.