Поліцейського заклювали пасажири, коли той почав робити зауваження водієві.

В одній з маршруток стався конфлікт між поліцейським і водієм. Про це стало відомо в одній з паблік-сторінок в Facebook.

На поліцейського напали незадоволені пасажири.

Коли в салон однієї з маршруток зайшов поліцейський у цивільному, то відразу ж почав давати водієві різні зауваження. Спочатку це були зауваження з правилами руху, а також правилами пасажироперевезень.

Поліцейський звичайно ж хотів, як краще і як потрібно, але багатьом пасажирам не сподобалося таке ставлення до водія і почався справжній скандал.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Поїздка в маршрутці закінчилася справжнім скандалом.

Після того, як поліцейський ще раз звернувся до водія про те, що не можна перевозити стоячих пасажирів і зажадав графік перевезень, у спокійних громадян здали нерви.

Пасажири заступилися за нещасного водія.

Пасажирів маршрутці стало дратувати поведінка поліцейського і його постійні вимоги, і вони почали активно захищати водія. При цьому, вони грубили чоловікові і нагадували про те, яка маленька зарплата у водія.

Нагадаємо, в Миколаєві, в підсобному приміщенні м’ясного цеху, був знайдений мертвий м’ясник. Колеги викликали швидку, але було пізно.

Як повідомляв Знай.иа у Сполучених Штатах до 20 років ув'язнення засудили українку, яка робила порнографію зі своєю дворічною донечкою і пересилала їх свого 50-річного бойфренда.

Знай.иа писав, київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, яка з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, з-за чого загинула одна людина.