З сьогоднішнього дня в Запоріжжі пробки: рух тролейбусів і великовантажних автомобілів через греблю ДнепроГЭ заборонено, на ремонт закрили відразу дві смуги. Тепер з самого ранку жителі Правого берега будуть стояти в пробках, щоб доїхати в центр міста.

Пробки паралізували весь місто.

З ранку в місті справжній транспортний колапс.

«Ті, хто їдуть з Бабурки, коштують від інтернату, а ті, хто з Правого - стоять вже за залізничним мостом. Їдуть в два потоку і стоять біля кільця перед мостом Преображенського», - повідомляє місцеве видання. Також відомо про те, що затори в зворотний бік немає.

У місті на ремонт закрили дві смуги.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Ремонт стратегічної дороги національного значення Н-08 Бориспіль-Дніпро - Запоріжжя (через Кременчук) — Маріуполь повинні завершити до 10 жовтня. Зараз підрядники працюють відразу на декількох ділянках траси, роботи виконують практично цілодобово, задіяно понад 350 робітників і 110 одиниць дорожньо-будівельної техніки.

Нагадаємо, в Миколаєві, в підсобному приміщенні м’ясного цеху, був знайдений мертвий м’ясник. Колеги викликали швидку, але було пізно.

Як повідомляв Знай.иа у Сполучених Штатах до 20 років ув'язнення засудили українку, яка робила порнографію зі своєю дворічною донечкою і пересилала їх свого 50-річного бойфренда.

Знай.иа писав, київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, яка з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, з-за чого загинула одна людина.