Бази відпочинку в Кирилівці вивозять нечистоти просто в море: люди просто в шоці про те, того, що діється.

На днях стало відомо, що на Азовському морі кілька баз відпочинку зливали нечистоти в море або в пісок.

Після повідомлень в мережі була створена тимчасова робоча комісія по виявленню фактів несанкціонованого скиду неочищених вод (рідких побутових відходів) у водні об'єкти, яку очолив заступник селищного голови Ігор Коробка.

Люди не бояться покарання так як його немає.

Робота інспекторів з благоустрою полягає в моніторингу інформації, яку подають підприємства, які займаються вивезенням рідких побутових відходів, а також у реагуванні на заяви громадян.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Після заяви про правопорушення, інспектори з благоустрою або представники муніципальної варти виїжджають до такої бази відпочинку і проводять перевірку.

Люди не бояться нічого - і продовжують вливати всі нечистоти в лиман.

Деякі бази відпочинку примудряються зливати нечистоти в Утлюкський лиман або навіть влаштовувати зливні ями на своїй території.

Порушники залишаються не покараними.

Зараз у Мелітопольської міжрайонної прокуратури знаходиться на попередньому розслідуванні 10 кримінальних проваджень, однак, на жаль, по жодному з них немає жодних судових рішень. З-за такого підходу до проблем, вони ніяким чином не вирішуються, адже і далі невідповідальні громадяни продовжують зливати нечистоти у море, а покарання за свої дії не несуть.

В лиман скидаються неочищені каналізаційні стоки.

Нагадаємо, у Києві жорстко покарали чоловіка, який з незрозумілих причин громив припарковані автомобілі. Його ім'я невідоме.

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Знай.иа писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.