ДБР розслідує смертельну аварію у Львівській області за участю лейтенанта Нацгвардії, який, за попередньою інформацією, скоїв наїзд на пішохода.

У Львівській області командир патрульної роти однієї з військових частин Нацгвардії скоїв наїзд на пішохода, який переходив проїжджу частину вулиці поза пішохідним переходом. ДТП сталася 7 серпня на ділянці автодороги "Львів-Пустомити-Меденичі". Про інцидент повідомили в прес-службі ДБР.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як розповіли в Держбюро розслідувань, в результаті ДТП пішохода госпіталізували в Пустомитівську центральну районну лікарню. Однак лікарі були безсилі – від отриманих травм чоловік помер.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Слідчі територіального управління ДБР у Львові розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Відкрито кримінальну справу. Інцидент кваліфікували як порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель потерпілого (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, під Тернополем восьмирічний хлопчик за кермом машини наїхав на дитину - батьки дозволили синові пограти в водія на власному автомобілі.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одеській області чоловік на мопеді збив 9-річну дитину і намагався втекти з місця аварії.

Також Знай.ua писав, соратник Ляшка розбився в ДТП на Волині