У Харківській області сталася страшна аварія. Так в місті Люботин вантажівка зіткнулася з легковиком, в результаті ДТП загинули відразу кілька людей.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби харківської поліції, пише портал "Політека".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Аварія сталася 3 серпня близько 17:00 в місті Люботині. За попередніми даними, в результаті зіткнення вантажного автомобіля "Renault" та "ВАЗ 2112" загинув 56-річний водій та 2 пасажири легковика — жінка та чоловік. 50-річний водій вантажівки отримав тілесні ушкодження, зараз вирішується питання про його госпіталізацію до медичного закладу", — йдеться у повідомленні.

Як пізніше вдалося з'ясувати журналістам, причиною ДТП стала фура, яка виїхала на головну і не пропустила ВАЗ. Через сильне пошкодження легковика, рятувальникам довелося буквально вирізати постраждалих з металу.

Нагадаємо, відправив на вірну загибель: у Запоріжжі батько цинічно розправився з маленьким сином, від кадрів волосся дибки.

Як повідомляв Знай.uа тільки смерть розлучить: у жахливій ДТП загинуло подружжя, за життя двох українців борються лікарі.

Знай.uа писав, моторошна НП на борту літака: неадекватні росіяни поставили сотні життів під загрозу, дикі подробиці.