В Лівії після ракетного обстрілу урядовими військами як мінімум один український літак знищено. Також відомо, що загинув військовий. Відомо, що військовослужбовець потрапив під удар.

Про це стало відомо завдяки повідомленням телеканал Al Jazeera з посиланням на заяву Уряду національної єдності, пише портал "Політека".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За неперевіреними даними джерел, сили ПНІ розбомбили авіабазу Ель-Джуфра. Під час атаки вони знищили військово-транспортний літак Іл-76, а також склад боєприпасів, що належить силам Лівійської національної армії під керівництвом Халіфи Хафтара.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

За іншою інформацією, підбито два українських літака тієї ж моделі, які належали авіакомпанії Alfa Air. У результаті загинув командир однієї з бойових машин.

Тим часом, український авіаексперт Віталій Трубніков повідомив в Facebook, що війська ПНІ прицільним вогнем з "Градів" розстріляли літак Ан-124 (5A-DKN) "Руслан" лівійської авіакомпанії Libyan Arab Air Cargo.

За словами автора, літак було знищено після того, як в "російському пропагандистському блозі" Diana _ mihaylova з'явилося відео панорами аеропорту Тріполі, на якому Ан-124 стояв цілим і неушкодженим. Трубніков назвав це "цікавим збігом", натякаючи, що літак було знищено за вказівкою з Росії.

Нагадаємо, львівські медики ледве не посивіли: поїзд перетворив машину на криваве місиво.

Як повідомляв Знай.uа у небі над містом зіткнулися два літаки, багато жертв: перші кадри і подробиці.

Знай.uа писав, думав, що проскочить: під Львовом сталася смертельна НП з поїздом.