Українські бійці 23липня дотримувалися режиму припинення вогню на Донбасі, проте збройні формування Російської Федерації і її найманці порушили перемир'я, таким чином потрапили до власної пастки, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"Противник відкривав вогонь по нашим захисникам з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї… Втрат з українського боку не зафіксовано. За даними розвідки, 23 липня в результаті підриву на вибуховому пристрої троє окупантів загинули, один поранений", – йдеться у повідомленні.



Також повідомили, що 24 липня бойовики не порушували заборону на використання зброї.

В 2014 році, відразу після анексії Криму, на сході України Росія почала збройну агресію. Бойові дії ведуться між Збройними силами України з одного боку та російською армією і підтримуваними Росією бойовиками, які контролюють частина Донецької і Луганської областей, з іншого. Офіційно РФ не визнає свого вторгнення в Україну, незважаючи на пропоновані Україною факти і докази.


Нагадаємо, Здичавілі бойовики на Донбасі підривають будинки українців під шалений регіт: цинічне відео просочилося у мережу

Як раніше повідомляв Знай.ua, З молодими курсантами на борту: українське судно в Африці затонуло після пожежі
Раніше портал Знай.ua писав, Хлібне перемир'я на Донбасі: командування ООС зробило термінову заяву

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще