В Ірпені стався конфлікт між двома організаціями, які займаються ритуальними послугами. Між працівниками фірм зав'язалася бійка, яка закінчилася стріляниною через те, що одна з фірм хотіла довести свою правоту. В результаті інциденту 26-річний хлопець.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Київській області.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Сварка між працівниками похоронних служб, яка переросла у бійку зі стріляниною, що сталася серед групи людей. Так, старший чоловік, грубо порушуючи громадський порядок, діючи з особливою зухвалістю, наніс удар кулаком в обличчя молодшому опоненту. Потім він вихопив пістолет і зробив два постріли", – йдеться в повідомленні правоохоронців.

швидка допомога

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Постраждалого 26-річного мешканця Ворзеля госпіталізували. Медики діагностували вогнепальне поранення лівої підключичної області й передньої черевної стінки. Зараз за життя хлопця борються лікарі. Вистрелив 59-річний житель селища Гостомель.

На місце бійки прибула також поліція. Правоохоронці знайшли та вилучили зброю ПМР калібру 9 мм, дозвільні документи, магазин та шість набоїв з гумовими кулями. Також копи вилучили автомобілі учасників конфлікту. Зараз вони знаходяться на майданчик тимчасового утримання автотранспорту учасників конфлікту, їх розглядають як речові докази.

Поліція затримала того, хто вистрелив у хлопця. За фактом бійки зі стріляниною порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що під Дніпром Hyundai і Skoda зіткнулися лоб в лоб: машини й люди - вщент, моторошні кадри.

Як повідомляв Знай.uа, ДТП під Миколаєвом обірвала життя батька і двох діток: мати не може отямитися від горя.

Також Знай.uа писав, що під Тернополем водій позашляховика поховав бригаду Укренерго, діти залишилися без батька.