Дівчина,яка застрягла разом з іншими відпочивальникам на найвищій каруселі в курортній Кирилівці, вела прямий ефір. Відео потрапило в мережу та викликало чималий резонанс.

Про це передають "Факти".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, інцидент стався, 15 липня, в Кирилівці (Запорізька область) коли на висоті понад 20 метрів відпочиваючі опинилися в заручниках популярного атракціону. У час роботи карусель зависла і близько години люди просто висіли в повітрі, чекаючи рятувальників.

На місце прибули рятувальники, поліція та карети швидкої. Люд були налякані та не розміли, чому так довго їх не звільняють.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Як розповіли працівники розважального центру, на каруселі в момент поломки спрацювала автоматична система блокування. Атракціон довго не могли завести зову, щоб опустити людей на землю.

Раніше стало відомо, що відпочивальникам, які вирішили покататись на найвищій в Україні каруселі, довелося залишатися на 25-метровій висоті понад півгодини, поки на не прибули рятувальники. Серед постраждалих, які пережили шок, виявилося багато мам з дітьми.

Нагадаємо, у Кривому Розі через потужний порив вітру зірвався дитячий атракціон, постраждали маленькі відпочивальники.

Як повідомляв портал Знай.ua, на відпочину у Бердянська спалахнув скандал між київськими туристами і місцевими жителями. А все через рідну мову.

Також Знай.ua писав про те, що відпочивальни показали, на що перетворили колись курортний Крим. Все оне у фекаліях.