У ніч з 13 на 14 липня у Житомирській області сталася аварія з летальним результатом. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції, передає Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У Новоград-Волинський відділ поліції надійшло повідомлення про автомобільній аварії з потерпілими в 3:40 від лікарів швидкої допомоги, які прибули на місце.

Поліція повідомляє, що учасниками ДТП стали два легкових автомобіля і гужовий віз. Зіткнення сталося на 252 км дороги Київ-Чоп біля с. Пищов.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Легковий автомобіль "Opel Corsa" зіткнувся з кінною візком, водій якого здійснював маневр в недозволеному місці. В результаті, автомобіль злетів у кювет.

Після цього вже інший водій, яких також їхав в цьому напрямі, наїхав на коня.

У результаті аварії на місці померла жінка, яка їхала в бричці. Водія і ще одного пасажира екстрено доставили в лікарню, але врятувати їх не вдалося. На даний момент з'ясовуються особи жертв аварії.

Крім того, за допомогою до медиків звернулися дві дівчини, які перебували в першому автомобілі. Водії Opel Corsa і Opel Omega травм не отримали.

Поліцейські попередньо кваліфікували подію за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. На місці події продовжують працювати слідчі.

Нагадаємо, львівська подружка Зайцевої намагалася "накивать колесами" з місця ДТП.

Як повідомляв Знай. ua, у Дніпрі Peugeot влетів у швидку з немовлям.

Також Знай. ua писав, що у Києві Mazda "посадила" на капот двох велосипедистів.