Харків сколихнув моторошний інцидент. Просто на ходу загорілася маршрутка, у якій були пасажири.

Подія сталася у суботу, 13 липня, повідомив очевидець Сергій Погребняк у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Маршрутне таксі, що курсує за маршрутом №61 між Центральним ринком і Лисою горою, загорілася на ходу. Транспортний засіб загорівся на вулиці неподалік приватних будинків.

"Маршрутку спочатку безуспішно гасили сусіди до приїзду пожежників", - розповів очевидець інциденту.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Полум'я поширилося на салон маршрутки. На місце прибули рятувальники та поліція. Рятувальники загасили вогонь менш ніж за 20 хвилин з моменту виклику. На щастя, ніхто з пасажирів маршрутного таксі не постраждав. Рятувальники зуміли вчасно вивести усіх людей з палаючого салону.

Припускають, що причиною пожежі могло стати коротке замикання електропроводки. Усі обставини події буде з'ясовувати поліція.

Зазначимо, що нещодавно у Києві сталася масштабна аварія, автобус зіткнувся з трьома легковими машинами. Автобус в'їхав у Kia Carens, який згодом врізався в Opel Corsa, а той зіткнувся з Opel Astra. В результаті аварії постраждав один з водіїв легкового автомобіля. Зараз його госпіталізували зі струсом мозку.

Також селі Хотянівка у Вишгородському районі Києва сталася смертельна аварія з участю фури DAF і мопеда, за кермом якого перебувала жінка 1949 року народження. Виявилося, жінка спробувала обігнати вантажівку під час руху, однак втратила керування і впала під колеса вантажівки.

Нагадаємо, що у Львові п'яна лікарка збила людину і залишила помирати: а як же клятва Гіппократа.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Одеський мажор влаштував криваве ралі посеред вулиці: повторив "подвиг" Зайцевої.

Також портал "Знай.uа" писав, що львівська подружка Зайцевої намагалася "накивати колесами" з місця ДТП: зупинило дерево, моторошна смерть.