На території Польщі на опольському відрізку автостради А4 в напрямку Вроцлава український автобус з пасажирами з'їхав у кювет. Інцидент стався поблизу міста Ополе. Як відомо, рейс прямував у бік Влоцлава.

Внаслідок автопригоди поранення різного ступеня тяжкості отримали одинадцять українців, п'ятеро з яких були доставлені в лікарні. Про це повідомляє "Польське радіо".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Автобус з невідомих причин з'їхав з дороги і впав у канаву, а потім перекинувся. На момент аварії в автобусі перебувало 37 пасажирів, включаючи одну дитину. Автомагістраль була закрита на час приземлення вертольотів Повітряної служби порятунку.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

пожежні та поліція

Як повідомили в Головному управлінні національних доріг і автомагістралей в місті Ополе, автобус витягли з кювету. Наразі транспортний засіб разом з двома водіями на аварійній смузі очікує прибуття буксира. Пасажири автобуса розміщені в найближчій школі.

Нагадаємо, українцям показали, як живе внуватиця смертельної ДТП у Харкові Олена Зайцева в СІЗО та від чого категорично відмовляється.

Як повідомляв раніше Знай.ua, донька Анатолія Гриценка потрапила у моторошну ДТП. Mercedes врізався в автобус, який перевозив школярів, удар прийшовся у бік, де сиділа Анна Гриценко.

Також портал Знай.ua писав, що кривава сутичка у Львові: імпульсивний пішохід ледь не відправив водія на той світ.