У мережі користувачі посміялися з ДТП, яке сталося у Києві. На фото інциденту видно, що дорогий позашляховик влетів у огорожу місця ремонтних робіт.

Про це повідомляють очевидці у спільноті dtp.kiev.ua.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався на проспекті Перемоги, поруч з вулицею Гарматній. Водій елітного автомобіля марки Lexus не помітив огородження на дорозі й врізався в нього.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Користувачі мережі не змогли зрозуміти, як водій не помітив огорожі й залишили кумедні коментарі.

Зазначимо, що нещодавно у Києві сталася масштабна аварія, автобус зіткнувся з трьома легковими машинами. Автобус в'їхав у Kia Carens, який згодом врізався в Opel Corsa, а той зіткнувся з Opel Astra. В результаті аварії постраждав один з водіїв легкового автомобіля. Зараз його госпіталізували зі струсом мозку.

Також селі Хотянівка у Вишгородському районі Києва сталася смертельна аварія з участю фури DAF і мопеда, за кермом якого перебувала жінка 1949 року народження. Виявилося, жінка спробувала обігнати вантажівку під час руху, однак втратила керування і впала під колеса вантажівки.

На ділянці дороги, де сталася аварія, для проїзду в кожному напрямку була доступна одна смуга. Також в цьому місці закритий поворот, де обгін категорично заборонений. Що саме сталося і повний механізм аварії будуть з'ясовувати правоохоронці.

Нагадуємо, що раніше Балаклійський районний суд засудив водія, який збив двох підлітків, тільки до позбавлення водійських прав.

Раніше портал Знай.uа розповідав про те, що під Харковом сталася ДТП, яка забрала два житті.

Також Знай.uа повідомляв, що літня "байкерша" розбилася під Києвом, виконуючи небезпечний маневр: фото і відео смертельного ДТП