У Одесі сталась нетривіальна подія. У суботу, 22 червня на 16 станції Великого Фонтану відбулася надзвичайна подія. Автомобіль Daewoo Lanos злетів зі схилу прямо на пляж.

Вранці в районі 16-ї станції Фонтану прямо на пляж впав автомобіль Daewoo. Про це з посиланням на очевидців інциденту повідомила "Думська".

Як стало відомо, водій припаркувалася на схилі, забула поставити автомобіль на ручник і пішла. В її відсутність машина покотилася і полетіла з обриву прямо на пісок, приземлившись на дах. На щастя, в місці падіння людей не виявилося, ніхто не постраждав.

Також йдеться, що коли власниця авто повернулася на місце паркування і не виявила автомобіль, вона не відразу зрозуміла, що сталося, і встигла заявити про викрадення.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Очевидці розповіли, що водій припаркував свій автомобіль Daewoo Lanos на схилі і не поставила на ручне гальмо. В результаті цього автомобіль мимоволі скотився вниз і полетів з обриву прямо на піщаний пляж. На щастя, в цей час відпочиваючих було зовсім небагато і автівка мирно приземлилась у пісок. В інакшому випадку ситуація могла би бути трагічною.

Згідно з попередньою інформацією, постраждалих в результаті події немає.

Нагадаємо, що у четвер, 13 червня на Бурштинової в Дніпрі зіткнулися ЗАЗ і Chevrolet. З місця аварії двох постраждалих з травмами різного ступеня тяжкості забрала швидка допомога.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , в результаті аварії в Київській області на трасі Київ-Одеса постраждали сім осіб. Відомо, що ДТП сталося недалеко від села Юрківка.

Також портал "Знай.ua" писав, що на Львівщині сталася аварія, вантажівка зіткнулася з легковиком. В результаті ДТП помер один чоловік.