У Києві в метро на станції "Хрещатик" померла жінка. Їй стало погано, на місце прибули медики, яким залишалося лише констатувати її смерть.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Трагічний інцидент стався у суботу, 22 червня, близько 18:30. На станції в той час було багато людей. Жінка йшла по переходу між станціями метро "Майдан Незалежності" і "Хрещатик" разом зі своєю сестрою. В один момент вона похитнулася і впала. Відразу до людини підбігли небайдужі люди та намагалися привести її до тями, а також викликали медиків.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Лікарі швидкої допомоги прибули оперативно на станцію і також намагалися допомогти жінці. Однак вже о 18:45 медики констатували смерть.

На вигляд померлій було близько 65 років. Її особу встановили. Біля накритого тіла чергували 5 поліцейських, які чекали приїзду бригади, яка доставить тіло на експертизу.

Нагадаємо, що байдужість до вагітної жінки в метро розлютила українців: "Козли, підніміть очі".

Як повідомляв портал Знай.ua, чекав на поїзд і впав на рейки: моторошна НП у київському метро потрапила на відео.

Також Знай.ua писав, що нові станції метро на Виноградар відкриють вже за два роки. Столична влада планує першими збудувати станції "Мостицька" та "Проспект Правди" і в грудні 2021 року ними вже зможуть користуватися кияни.