В одному з міст в Полтавській області сталася НП. Автомобіль одного з місцевих депутатів вибухнув.

Про це повідомив активіст Вадим Кирпиченко на сторінці "Апельсин" у Facebook, - пише Politeka.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Жити в Пирятині стає все небезпечніше. Сьогодні вночі невідомі підірвали машину депутата міської ради Олександра Жайворонка. У телефонній розмові місцевій газеті депутат підтвердив цей факт. Вночі, близько 00:10 він прокинувся від вибуху. З’ясувалося, що вибухнув автомобіль депутата, який був припаркований біля свого будинку. – йдеться в повідомленні", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Показати ще

Сам депутат не постраждав, оскільки у момент вибуху знаходився у своєму будинку. А від автівки, за словами потерпілого, не залишилось нічого. Також постраждали паркани сусідів. На щастя, в ту мить, нікого з перехожих поруч з авто не було. Згодом депутат прокоментував інцидент.

"Мене аж підкинуло на ліжку після вибуху. Я не постраждав. Але машина в мотлох. Посікло паркани сусідів і мій будинок. Зараз тривають слідчі дії. Було близько 50 правоохоронців, з них та з Полтави. Знайшли недалеко частина гранати, на якій можуть бути відбитки пальців. Схоже, що злодії були на машині", – зазначив він.

За його словами, інцидент нібито є помстою за депутатську діяльність.

"Нещодавно було засідання земельної комісії міської ради, де розглядалося питання заборгованості до міського бюджету, на суму близько 250 тис. грн., за оренду земельної ділянки у військовому містечку на вул. Європейської, на якій розташоване незавершене будівництво. Думаю, що це могло викликати реакцію", – підкреслив він.

На місце трагедії прибули вибухотехніки і слідчі. Всі обставини вибуху встановлюються.

Нагадаємо, після трагедії з депутатом Тимчуком, хвиля "суїцидів" може продовжитися.

Як повідомляв портал Знай.ua, загибель депутата Тимчука: Геращенко розкрив деталі, фатальна помилка.

Також Знай.ua писав про те, що всю країну сколихнула жахлива трагедія. Електрика, який ремонтував мережу, уразило струмом, він не вижив.