В суботу, 15 червня, в Ужгороді 21-річна дівчина за кермом Porsche Cayenne стала винуватицею аварії. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вчора, 15 червня, близько 19:15 в Ужгороді на вулиці Слов'янської сталося ДТП з постраждалими. На місце аварії прибула слідчо-оперативна група, яка встановила, що 21-річна жителька Сваляви, перебуваючи за кермом автомобіля Porsche Cayenne, не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу, де допустила зіткнення з автомобілем Ford Focus під керуванням 32-річного ужгородця", - йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП постраждало троє людей. Так, водій Ford отримав численні травми, його забрали до реанімації, водія і 21-річну пасажирку Porsche відвезли в лікарню. Водій затримана.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

На даний момент правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за статтею 286 КК за порушення правил безпеки дорожнього руху з потерпілими. Щодо винуватиці аварії зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Дружина чоловіка, водія, якого з місця аварії направили в реанімацію, Юлія Костюк, розповіла про стан чоловіка в соціальній мережі Facebook.

"Численні розломи черепа, забій внутрішніх органів і численні переломи. Чоловіка оперували 4 години. Уповаю на силу і здоров'я коханого, так як шанси лікарі дають невеликі", - розповіла вона.

За словами Юлії, вранці показники тиску і пульсу у чоловіка стабільні, зараз він знаходиться в стані коми, підключений до апарату штучного дихання.

Нагадаємо, фатальне ДТП з забитим автобусом перетворила дорогу в пекло.

Як повідомляв Знай. ua, відома російська зірка загинула в аннексированом Криму.

Також Знай. ua писав, що у страшному ДТП загинула легендарна українська спортсменка.