12 червня один окупант був знищений в результаті бойових дій на Донбасі, ще троє – поранені. Про це стало відомо із інформації прес-служби Операції Об'єднаних сил на офіційній сторінці у Facebook. Прикро, але поранення отримав один український воїн.

За даними військових, збройні формування Російської Федерації 28 разів порушили режим припинення вогню. З них тричі – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм. Противник також обстрілював наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Василь Музика, солдат ЗСУ у відставці

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 16 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: п’ять разів ВОДЯНЕ – із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; тричі АВДІЇВКУ – з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем; поблизу населеного пункту МАР'ЇНКА – зі станкового протитанкового гранатомету та великокаліберних кулеметів; два рази ШИРОКИНЕ – з автоматичних гранатометів; НВОТРОЇЦЬКЕ – гранатомети різних систем; двічі СТАРОГНАТІВКА – автоматичні гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецька зброя; ЛЕБЕДИНСЬКЕ – стрілецька зброя; околиці ТАЛАКІВКИ - гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецька зброя", - йдеться у повідомленні.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

На інших напрямках бойовики теж не дрімали, вони обстрілювали позиції українських захисників гранатометами різних систем, у хід пішли навіть великокаліберні кулемети та стрілецька зброя, а також міномети калібру 120 та 82 мм.

Внаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав поранення. На кожний обстріл ворог отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям.
За даними розвідки 12 червня одного окупанта знищено та 3 поранено.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський розкрив очі сенатору США на дві війни в Україні: "Ми не можемо чекати".

Як повідомляв портал Знай.ua, українські воїни завдали потужного удару окупантам, до Путіна повезуть десятки "200-их".

Також Знай.ua писав, Стрєлков похизувався звірствами на Донбасі: "Ховалися за спинами жінок та дітей".