У ніч на 5 червня вулиці міста Балта Одеської області опинилися затопленими з-за сильного дощу з градом.

Про це повідомляють у прес-службі міськради.

протягом пари годин у райцентрі випала місячна норма опадів. Дерева проломили криши деяких будинків, зафіксовано випадки затоплення будівлі. На ранок люди не могли проїхати по вулицях з-за мулу та сміття.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

«Ще вночі ми зібрали штаб з надзвичайних ситуацій. І як тільки припинився дощ, на вулицях почала працювати техніка.Роботи тривали весь день. Розчищаються від сміття і мулу вулиці і вулички, відкачується вода з найбільш затоплених місць і приватних будинків… В селах своєю технікою допомагають фермери. Але головне, що обійшлося без потерпілих та відновлюється звичайний, робочий ритм життя громади», повідомив голова Балтської об'єднаної територіальної громади Сергій Мазур на своїй сторінці в Facebook.

Голова ВІДГ зазначив, що звернувся до обласним службам з проханням надати допомогу в розчищення доріг державного та обласного значення.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.uа писав, що відомий синоптик Леонід Горбань дав неприємний прогноз на початок літа. Згідно його прогнозу, дійсно жарко стане тільки 6-7 липня.

Як повідомляв портал Знай.uа, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом на початку літа. Українці відчують дежавю.