У центрі Харкова сталася ще одна резонансна автомобільна аварія, на цей раз теж не обійшлося без постраждалих.

Згідно з інформацією регіонального відділення Національної поліції, чоловік не впорався з керуванням автомобілем і протаранив стовп.

Аварія сталася рано вранці, приблизно в 4:30, за адресою проспект Московський, 257/2. В управлінні поліції отримали дзвінок з інформацією про те, що невідомий чоловік врізався у стовп. Прибувши на місце події разом з каретою швидкої допомоги, правоохоронці виявили поранену людину в автомобілі, чия передня частина була зім'ята в результаті лобового зіткнення зі стовпом.

Медики одразу ж відвезли потерпілого водія в найближчу лікарню, де йому без зволікань надали необхідну допомогу. Автомобіль отримав серйозні пошкодження і чи підлягає відновленню. В даний час слідчо-оперативна група на місці аварії встановлює всі обставини даного ДТП.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.