Цим ранком в метро Харкова відбулася чергова надзвичайна подія, що залишила багато незадоволених громадян.

Харків'яни у соціальних мережах написали про те, що інтервал між рухами поїздів в підземці становив до півгодини.

Люди повідомили про жахливу тисняві на станціях харківського метрополітену, яка тривала протягом усього ранкової години пік. При цьому ніхто в міській адміністрації так і не взяв на себе відповідальність за подію. Між тим, люди могли серйозно постраждати в результаті цього інциденту. Страшно уявити собі наслідки, якби вранці у метро сталися б паніка.

Напевно, місцевій владі немає справи до звичайних громадян. Люди відчайдушно намагалися влізти в кожен вагон кожного поїзда метро, щоб встигнути на роботу. Черги в метро починалися ще при вході в підземку. До того ж, стояла страшна духота. На щастя, цього ранку все обійшлося без серйозних наслідків.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Показати ще

Між тим, люди збираються поскаржитись на сформовану ситуацію і чекають, що міська влада якось відреагує на даний інцидент. Цілком ймовірно, буде написана колективна петиція з вимогою покарати винних.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.