У Тернопільській області два автомобіліста не поділили між собою проїжджу смугу, в результаті чого стався серйозний конфлікт на дорозі.

Одним з учасників зіткнення став заступник голови місцевої РДА, про що повідомив прес-центр обласного управління Національної поліції.

Конфлікт стався на дорозі з причини того, що заступник голови РДА створив аварійну ситуацію, керуючи автомобілем Volkswagen Caddy. Виїжджаючи з другорядної дороги на головну, обласний чиновник не пропустив транспортний засіб Mercedes Vito, через що ледь не сталася серйозна автоаварія.

Чоловік, який керував «німецьким» автомобілем, вийшов з машини, підійшов до кривдника і кілька разів ударив його кулаком по обличчю. У відповідь заступник голови РДА знайшов у собі сили відповісти «кривдникові». Взявши розвідний ключ, чиновник вдарив по лобовому склу автомашини Mercedes Vito. Деталі конфлікту потрапили на камери мобільних телефонів прибулих громадян.

Пізніше виявилося, що фігурантами справи є заступник голови Збаразької РДА Юрій Головатюк та Олексій Воронцов, ветеран АТО і помічник одного з депутатів облради. «Потерпілий» чиновник написав зворушливе повідомлення про те, що трапилося в одній із соціальних мереж. Тим не менш, очевидці повідомили про те, що під час конфлікту він лаявся матом і погрожував водієві машини Mercedes Vito. В даний час поліція розбирається в деталях цього конфлікту.

Популярні новини зараз

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Портал «Знай.ua» нагадує про те, що в Росії дівчинка-підліток планувала зробити досить екстремальний знімок, піднявшись на трансформаторну будку, яка стояла недалеко від дороги. Це закінчилося трагедією.

«Знай.ua» повідомляв про те, що під Харковом електричка розтерзав малолітньої зацепера: моторошні деталі трагедії. Подію потрясла всю країну.

Раніше ми писали про те, що недалеко від російського кордону злетіла на повітря військова база.