У морі біля острова Роатан на півночі Гондурасу розбився літак, загинуло п’ятеро людей. Прикра трагедія сталась напередодні,
18 травня. На атлантичному узбережжі Гондурасу неподалік від острова Роатан у море впав літак Piper PA-32-260 з іноземними туристами на борту. Про це з посиланням на місцеву владу повідомляє Reuters.

За даними агентства, літак прямував у портове місто Трухільйо і розбився невдовзі після зльоту з Роатану, "який часто відвідують" туристи зі США, Канади і Європи. Повідомляється, що загинуло п'ятеро осіб разом із пілотом.

Інформацію про національність загиблих Reuters називає суперечливими. Військові говорять, що йдеться про чотирьох американців, медики – що загинуло четверо громадян Канади.

Авіасудно впало у воду через короткий час після взльоту. Серед загиблих – пілот літака. Всі загиблі є громадянрами США. Громадянства п'ятої жертви поки що не називають. На місце інциденту найпершими прибули місцеві мешканці. А вже згодом викликали правоохоронців і надзвичайників, аби доправити авіасудно із води на сушу і дістати потерпілих, які на жаль, загинули.

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Piper PA-32-260 – легкий одномоторний літак із шестимісною кабіною. Інформації про причини авіакатастрофи наразі не оприлюднюють.

Нагадаємо, літак з українцями не долетів до Єгипту: перші подробиці.

В той час, коли літак був у повітрі з українськими туристами, на борту оголосили про бомбу. Про це повідомив ресурс Kyiv LIVE в Facebook.

"Сьогодні, літак, що летів з Києва на єгипетський курорт Шарм-ель-Шейх", здійснив екстрену посадку в аеропорту Одеси через "мінування". Невідомий повідомив, що на борту літака нібито знаходиться вибуховий пристрій", - зазначають у публікації.

Як повідомляв Знай.ua, зіткнулися два літаки Boeing.

Також портал Знай.ua писав, що аеропорт спіткала нова катастрофа, на ноги підняли всі служби.