З Малайзії прийшли вельми сумні новини. Так, дівчинка-підліток 16 років покінчила життя самогубством після того, як в соціальній фотомережі Instagram опублікувала опитування, в якому запитала у "друзів" і підписників, вона повинна померти. Тільки уявіть цей жах, 69% користувачів проголосували "за".

Про цю моторошну історію повідомляє видання The Guardian.

"Справді важливо, допоможіть мені вибрати D/L (смерть або життя, - ред.)", - написала дівчина.

Instagram

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Після того, як більшість респондентів проголосували за "смерть", вона наклала на себе руки. Адвокат дівчини припустив, що ті, хто проголосував за її смерть можуть бути винні в підбурюванні до самогубства. Міністр у справах молоді та спорту Малайзії Сайед Саддік бін Сайед Абдул Рахман заявив, що трагедія висвітлила необхідність обговорення на національному рівні питань психічного здоров'я в країні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мешканка Херсона Ганна Пікуш на своїй сторінці в соціальній мережі заявила, що "на території поліклініки ім. Тропіних, у недобудованій багатоповерхівці знайшли два тіла (хлопець і дівчинка)". Вона зазначила, що, за словами співробітників лікарні, молодь любить робити там селфі. При цьому вона додала, що будівля на балансі лікувального закладу не перебуває і причина смерті підлітків невідома.

Варто нагадати, що в Києві з вікна житлового будинку за адресою Митрополита Шептицького, 7 викинулася 74-річна пенсіонерка. Вона страждала від психічного захворювання. У вікно жінка пішла голою. Трагедія трапилася в суботу 9 березня, приблизно о 23:00. За словами очевидців, пенсіонерка жила в квартирі №43 на п'ятому поверсі 16-поверхового житлового будинку за адресою Митрополита Шептицького, 7.

Нагадаємо, у Києві автомобіль "вмазався" у бетонну огорожу: миттєва смерть, швидкі, винуватець втік.

Як повідомляв Знай.uа жахливе вбивство у Харкові: люди масово несуть квіти та іграшки до місця смерті 14-річної дівчини.

Знай.uа писав, у київському ТРЦ жорстоко побили відвідувачів: кадри дикої розправи потрапили в мережу.