У середу, 15 травня, вранці 47-річний житель Львова повідомив у поліцію про те, що на вулиці Трускавецькій стався вибух під його автомобілем BMW X6. Про це йдеться на сайті прес-служби поліції Львівської області.

Пізніше з'ясувалося, що автомобіль зареєстрований на відомого львівського забудовника Олега Манзія, який є засновником і директором компанії "Парус Девелопмент".

За словами працівників місцевої поліції, в результаті вибуху ніхто не постраждав, однак автомобіль отримав сильні пошкодження. Зараз на зловмисників відкрито справу, а також розслідується замах на вбивство.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Як пишуть місцеві ЗМІ, під час руху Манзій почув характерний звук вибуху і після цього вийшов з машини. У той же час у правоохоронних органах не уточнюють, що саме стало причиною вибуху і де була закладена вибухівка.

Через деякий час стало відомо, що вибуховий пристрій було закріплено під переднім пасажирським кріслом. У поліції припускають, що зловмисники, швидше за все, хотіли тільки налякати бізнесмена.

Раніше ми писали, що у Кривому Розі повідомили про мінування відразу 15 об'єктів по всьому місту, в числі яких будинок, в якому проживають батьки новообраного президента України Володимира Зеленського.

Нагадаємо, що у Міністерстві закордонних справ України зробили важливу заяву, в якій закликали українців не їхати до Ізраїлю, де з 12 по 18 травня повинен відбутися міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2019".

Як повідомляв портал Знай.uа у вівторок, 7 травня, в місті Марганець на Дніпропетровщині стався жахливий інцидент. Біля магазину прогримів потужний вибух, в результаті якого загинув один чоловік, а ще троє отримало поранення.

Також портал Знай.uа писав, що вночі 13 травня в Дніпрі в черговий раз невідомі підірвали банкомат "Приватбанку". Відомо, що в результаті вибуху зловмисники просто не встигли заволодіти касетами з грошима.