У Києві сталася аварія - автомобіль "ВАЗ" в'їхав у припарковану вантажівку "МАН". В результаті інциденту загинули двоє військових.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Києві.

"Подія трапилась сьогодні вранці на Кільцевій дорозі Святошинського району столиці. За попередньою інформацією, автомобіль "ВАЗ" скоїв наїзд на припарковану вантажівку "МАН", яка знаходилась з правого краю проїжджої частини дороги", - йдеться в повідомленні Нацполіції.

У автомобілі "ВАЗ" перебували двоє військовослужбовців. Після зіткнення вони загинули на місці. На місце аварії виїхали працівники поліції, працювала слідчо-оперативна група і швидка медична допомога. Правоохоронці вже опитали свідків аварії. Причини, які привели до ДТП, з'ясовуються.

Популярні новини зараз

Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії

До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ

Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

За фактом ДТП слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що у Києві на проспекті Науки сталася серйозна ДТП: кросовер Nissan збив на "зебрі" 11-річну дівчинку.

Як повідомляв "Знай.uа", що на автомагістралі I-70 біля американського Денвера (штат Колорадо) сталося смертельна масштабна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися 24 легкових автомобілі та чотири вантажівки. Кілька людей загинули.

Також "Знай.uа" писав, масштабна аварія сталася в Київській області між селами Калинівка та Глеваха. Зіткнулися три автомобілі. Один з авто виявився фактично зім'ятим. У поліції Київської області повідомили, що на даний момент з'ясовуються деталі аварії.